Vituix män. – Lautapelihelvetti

Vituix män.

Niinpä niin. Blogille kävi kehnot.

Eli siinähän kävi sitten silleen hassusti tuossa taannoin, että blogin koko tietokanta otti ja tuhoutui kertaheitolla tavoittamattomiin, joten katsellaan josko tätä blogia saataisiin vielä jollain tavalla joskus elvytettyä. Tavalla tai toisella.

Välttämättä ei kannata henkeään pidätellä sen suhteen.

2 kommenttia artikkeliin “Vituix män.”

    1. Kiitos Kristian! Onpa mukava kuulla että tätäkin joku vielä luki, heh.

      Hassua etten tullut koskaan edes ajatelleeksi tuota Archivea, vaikka sekin ollut olemassa jo vuosikymmenet. Kiitti vinkistä! Sieltä saanen tosiaan pelastettua aika paljon vanhempaa matskua kirjoittamista pienemmällä vaivalla. Kuvat pitäisi olla fiksusti tallessa. Vähän ne pitkähköt tuoreemmat Advanced Squad Leader -stoorit luonnoksineen harmittaa jotka eivät vielä tuonne ehtineet, mutta vissiin kaikkea ei voi saada. Hyvä tuokin.

      P.s. Oliko jotain tiettyjä artikkeleita jotka tuntuivat erityisiltä? Voisin niitä yrittää vähän paremmin nostaa esiin mikäli saan tämän jumpattua eloon uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta muuten kaikki kommentit julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta. Pyrin myös vastailemaan niihin. Kiitos!