Godforsaken Scavengers (Kickstarter) - Lautapelihelvetti

Godforsaken Scavengers (Kickstarter)

Godforsaken Scavengers

Godforsaken Scavengers

Hurja korttipeliseikkailu

Godforsaken Scavengers on nopeatempoinen improvisointia vaativa peli 1-6 pelaajalle, jossa mahdollisuudet karussa ympäristössä ovat aina pelaajaa vastaan.

 

Siis.. tämäkö ei olekaan arvostelu?

Nostan esiin toisinaan myös uusia Kickstarter-projekteja ja muita ajankohtaisuuksia kiinnostuksen mukaan. Tunnistat uutisartikkelin pienestä sanomalehtikuvakkeesta. Pääasiassa haluan tukea uusia ja pienempiä pelintekijöitä, mutta tokihan suuret miljoonaproduktiotkin ylittävät joskus uutiskynnyksen.

Kun jokin peli jää tutkaan ja arvelen sen sopivan blogin luonteeseen, saatan tehdä siitä pienen jutun. Mikäli pidät blogin sisällöstä ja pelimieltymyksistäni, saatat ehkä kiinnostua myös nostamistani projekteista.

 

Godforsaken Scavengers

Pelissä on useita eritasoisia kortteja tunteitasi korventamaan. (Kuva: Drawblack)

Tiimin ensimmäinen peli

Godforsaken Scavengers on tsekkiläisen Drawblackin ensimmäinen peliprojekti. Kiinnostuin tästä erottuvan graafisen tyylin ja pelin kuvauksen myötä jo nopealla vilkaisulla. Tarkemmin tutustuttuani peliin ja pelintekijöiden kommentteja luettuani kiinnostukseni tiheni. Yleensä en pelkistä korttipeleistä juurikaan perusta, mutta haluan uskoa, että tässä on jotakin erityistä.

Godforsaken Scavengers

Godforsaken Scavengers tarjoilee vaikeita valintoja joka käänteessä. (Kuva: Drawblack)

 

Godforsaken Scavengers lupailee intensiivistä pelitunnelmaa ja vaikeita valintoja

Pelin Kickstarter-sivulla lupaillaan pelin pääteemojen syntyvän improvisoinnista ja epätoivoisista tilanteista selvitymisestä. Yksinkertaiset säännöt ja tiukka pelaajien välinen tunnelma luovat pelin koukun. Lisäksi pelissä on jo syntyjään useita eri pelimuotoja, ja niitä on auennut kampanjan myötä vielä lisääkin. Yksinpelin luvataan olevan senkin täynnä vaikeita valintoja, joihin on reagoitava yksin.

Ainakin yksi uusi venytystavoite (Stretch Goal) tullaan rikkomaan ihan näillä näppäimillä. Seuraava tavoite tuo peliin lisäksi vielä Kampanja-pelimuodon. Tätä on odotettu kovasti, mikäli kommenttisivua on uskominen. ”Kickstarter Promoksi” merkitty kampanjapelimuoto ei luultavasti tule päätymään pelin myyntiversioon.

Lisäksi projekti on avannut myös ensimmäiset somejakoihin ja tukijamäärään perustuvat tavoitteensa. Nämä lisäsivät pelipakettiin Hardcore-tason skenaarion sekä kokonaisen kortillisen lisäkärsimystä. Mikäpä sen mukavampaa!

 

Projekti toteutumassa

Kirjoitushetkellä peliprojekti on kerännyt jo 595 tukijaa ja rahoitustavoitekin on tuplattu. Vielä on yhdeksän päivää kampanjaa jäljellä ja horisontissa siintää varsin kunnianhimoinen $25,000 tavoite. Kaikki toivovat sen onnistuvan, sillä sen myötä peliin saadaan myös erilaisia hahmoja. Siihen loppuu nimettömillä kekkuleilla pelailut. Nyt vaan sitten odotellaan kuuluisaa 48 tunnin viimeistä rynnäkköä, josko tuo tavoite täyttyisi.

Pelin sääntökirjan esiversion voi ladata kampanjasivulta.

 

EDIT 08.11.2016:
Tuoreimmassa KS-päivityksessään tekijätiimi laski hieman odotuksiaan suurimman mahdollisen rahoituksen suhteen. Tällä hetkellä suurin tavoite, jolla peliin saadaan myös hahmot mukaan on 20 000 dollaria. Ja vielä viikko aikaa. Hyvältä näyttää.

 

Kickstarter Deadline: 16.11.2016
Kickstarter-kampanjasivu

 

0 0 votes
Artikkelin laatu
Tilaa
Haluan ilmoitukset
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x