Lautapelihelvetti herätelty toviksi horroksestaan - Lautapelihelvetti

Lautapelihelvetti herätelty toviksi horroksestaan

lautapelihelvetti-herailee

Huomasitko kuinka hauskasti keksin virkeän läpän tervehdykseenkin! Hau-di. Gedit? Hahaha! Kyllä huomaa, että herätty on! Kuva: Lucrezia Carnelos

Pelifiilikset

Helou, ystävät. Hyvä siivu tässä ehtikin jo vierähtämään viimeisistä, mutta elossa yhä. Väliin on mahtunut monenmoista muuttujaa, eikä vähiten tuo piinaava koronahelvetti, joka pelon ilmapiirillään poisti ne vähäisetkin lautapeli-iltamat seurapiireiltä. Ja oikeastaan koko vuosi 2020 oli tasapuolisen globaalisti perseestä. Oma peli-into onkin ollut kiven alla jo pitkään erinäisistä syistä, ja innokkaammin on tullut levyjä kuunneltua kuin arpaa heitettyä.

Totta puhuen en ole ollut lainkaan varma alkaako tämä peliharrastus kiinnostelemaan vielä siinä määrin, että kannattaa enää blogilla juuri ämmille kylänraitilla reteillä. Vähän jopa jännitti, syntyykö tässä vielä mitään kiinnostavaa kirjoitusta, mutta katsotaan.

 

Sopiva syy palata kirjoituskoneen äärelle

Vaikka tämä taas alkuun tuntuukin hivenen kömpelöltä, tärkeintä lienee, että viimeaikoina on palannut into kirjoittaa taas vaihteeksi rennolla otteella jotakin peliaiheista. Siinä sivussa olen myös korjannut sivustolta viheliäisen bugin ja viilaillut hiukan tekstin luettavuutta paremmaksi.

Syy miksi palaan hetkeksi kirjoittamisen pariin on lapsenomainen innostukseni kertoa teille uusimmasta hullutuksestani Advanced Squad Leaderista, jonka olen nyt viimein päättänyt opiskella. Hah! Siinäpä taas yksi pelikokonaisuus joka vie järjen kiskoessaan mukanaan syvyyksiinsä. Olen tässä vaivihkaa leikitellyt ajatuksella, että kirjoittelisin verkkaiseen tahtiini parikin artikkelia tämän pelimonsterin pariin sukeltamisesta.

Kirjoittaminen tulee tapahtumaan täysin noobien näkökulmasta ja sisältää haparoivaa ihmettelyä, eikä siis luultavasti tarjoa konkareille juuri uutta. Keskityn perusasioihin, kuten mistä aloittaa, miltä se tuntuu ja… miksi.

Sen verran olen kyllä jo oppinut bloggailustani, etten aio nyt lupailla liikoja juttujen ilmestymisen suhteen. Katsotaan miten käy. Älä siis pidättele hengitystäsi, ystävä hyvä, mutta ilahdu aina jos jotain uutta ilmestyy. Täältä löytyy ensimmäinen osa.

Lautapelihelvetti on bäk. Ainakin hetkeksi.

 

0 0 votes
Artikkelin laatu
Tilaa
Haluan ilmoitukset
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x