Pelitarjoukset tuhmille lapsille - Lautapelihelvetti

Pelitarjoukset tuhmille lapsille

Pelitarjoukset tuhmille lapsille

Pelitarjoukset tuhmille lapsille

Leikkaa tukkas ja mee töihin

Jäikö lahjapelit saamatta? Eikö toiveitasi kuultu, vai yritetäänkö sinusta kenties kasvattaa vaivihkaa se Rehti ja Reipas Kansalainen™, joka tekee kellon ympäri töitä, eikä haikaile pahvisten mielikuvitusmaailmojen perään?

Ei se mitään, sillä nyt voit itse hankkia edullisesti ne saamatta jääneet kovat paketit!

 

Pelitarjoukset Ruotsista

Ruotsalaisessa Webhallen-verkkokaupassa on jo muutaman päivän ajan ollut alennusmyynnit joiden joukosta löytyy koviakin lautapelinimikkeitä. Toki sielläkin on peruskamaa aika paljon, mutta joukossa on helmiä hyvään hintaan. Nämä pelitarjoukset osuivat omaan silmääni.

Löytöjä

Itse olen jo useita kuukausia väijynyt Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Islandia, josta tuli tuossa juuri joulun alla uusi painos saataville. Uusi painos on vissiin aika perhanasti parempi lukuisine uudistuksineen ja korjattuine ohjekirjoineen. Uusi ohjekirja on koostettu saksalaisen version pohjalta, joka hoitaa hommansa paremmin.

Mikäpä ei Saksassa (tai Suomessa) toimisi, mikäli se liittyy sääntöjen kirjoittamiseen.

 

Pelitarjoukset tuhmille lapsille

Robinson Crusoe nauttii korkeasta arvostuksesta, eikä vähiten vaikeutensa ja yksinpelinsä vuoksi. Toinen, parannettu painos.

Robinson Crusoe, 49 €

Robinssoni on kiinnittänyt huomioni, koska sen teema on sangen maukas. Sitä kehutaan myös pirun vaikeaksi selviytymispeliksi, jossa omat valinnat pitää suhteuttaa satunnaisiin sattumuksiin. Kaikkeen ei pysty varautumaan ja kasautuvia ongelmia voi yrittää korkeintaan minimoida, eroon niistä ei pääse koskaan.

Pelissä villi luonto on kuulemma juuri niin karu kuin vain olettaa sopii, ja kylmä viikate niittää parhaatkin. Nähtäväksi jää, ylletäänkö häviötilastoissa ihan Kingdom Deathin tasolle, mutta haastetta lienee kyllä luvassa. Robinson Crusoeta kehutaan myös yhdeksi parhaista yksinpelikokemuksista.

Hinta oli postitettunakin erittäin kohtuullinen, vain 54 euroa. Suomessa paraskin hinta on kirjoitushetkellä yli kympin enemmän.

Tuotesivulle

 

 

Pelitarjoukset tuhmille lapsille

Mansions of Madnessin toinen laitos nauttii myös hyvin suurta arvostusta. Uudessa painoksessa mukana myös yksinpeli- ja yhteistyömahdollisuus.

Mansions of Madness 2nd Edition, 63€

Tämä pelitarjous on suomalaisilla lautapelikulttuuriin perehtyneillä somekanavilla ollut iloisten kiljahdusten saattelema. Hinta on erittäinkin kohdallaan, sillä halvimmatkin hinnat Suomessa huitelee yli satasen hujakoilla. Tarjous on siis erittäin merkittävä. Tämäkin peli on julkaistu tänä vuonna.

Jätin sen silti hyllyyn. 

Tuotesivulle

 

 

Pelitarjoukset tuhmille lapsille

Pandemicissakin pääsee nyt rännittämään lonneroa koko illan!

Pandemic: Reign of Cthulhu, 38€

Tästä pelistä en juurikaan tiedä mitään, koska en ole vielä päässyt edes originaalia Pandemiaa pelaamaan. Tiedän pelin silti nauttivan suurta suosiota, ja tässä versiossa on teemaa viety enemmän sinne fantsusynkistelyn puolelle. Ihan kiinnostava tapaus, mutta jää tämäkin Robinssonin jalkoihin kun tulee valintojen aika. Ehkä vielä joskus.

Mutta mikäli kiinnostaa, nyt on hyvä hetki ostaa, sillä Suomessa edukkain hinta huitelee viidessä kympissä ja ylikin.

Tuotesivulle

 

 

Valintoja

Näistä tarjouspeleistä valitsin nyt sen, joka on kuumotellut eniten jo ensituntumaltaan. Robinson Crusoessa teema ja vaikeustaso on uskoakseni juuri sitä mitä haen. Sitten vielä yksinpelimahdollisuus ottaa ja sylkäisee kämmeneensä, viimeistellen kaupat. Robinsoniin olen myös tutustunut paremmin, lonkeronaamaiset turso-urvelot kun ovat aika, no… sitä perustuttua Cthulhua.

Olen MoM:iakin kyllä kyttäillyt jo pidemmän aikaa, mutta pärjään varmaan tuon Robinssonin kanssa nyt toistaiseksi. Turha niitä on tusinoittain ostella kun yhdenkin pelaaminen vie aikansa. Pandemicin Cthulhu-versio menee sinne ”olis kiva kokeilla joskus”-osastoon, jonka nappaan joskus kun vastaan tulee, eikä tarvitse tehdä valintoja.

 

Myös kevyempiä perhepelejä

Tarjousten joukossa on myös mukavia perhepelejä, kuten Menolippua, Räjähtäviä Kisusia, Game of Thronesia ja muuta mukavaa. Kannattaa katsoa itse, josko sieltä löytyisi jotakin kiinnostavaa. Tutustu koko valikoimaan.

 

Löysitkö muita helmiä tarjousten joukosta? Jotain mitä ei vain voi ohittaa?

0 0 votes
Artikkelin laatu
Tilaa
Haluan ilmoitukset
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x