Perjantai 13. aiheutti seuraajakadon somessa - Lautapelihelvetti

Perjantai 13. aiheutti seuraajakadon somessa

Perjantai 13.

Pettymys oli suuri, kun perjantai kolmannentoista juttusisältö ei ollutkaan antoisa, vaikkakin ihan linjan mukainen ja valtavirran standardeja myötäilevä.

Epäonnistunut toimitus

Lifestyle-blogin hengessä kirjoitan vielä tänäänkin ajatuksiani, sillä olen ollut melko murtunut heti herättyäni. Ei se krapulaa ole. Se johtuu kauhistuttavasta havainnostani.

Kauhistuttava havainto

Nähtävästi eilinen perjantaikevennys ei sitten maistunut kaikille. Tänään heti aamukahvin aikaan havaitsin järkytyksekseni, että blogin kaksi uutta Facebook-tykkääjää onkin poistunut samoin tein tykkäilemästä! Ei ei ei! Voiko päivä paskemmin alkaa, kysynpä vaan.

Arvelen someseuraajakadon syyksi tuota tyhjänpäiväistä artikkelia, joka ei ilmeisesti toimittanut odotetulla tavalla. Ja minä hölmö kun vain koetin tarjota vinkkejä ja eväitä lautapelaajille eilisestä selviytymiseen. Vaan virheenpä tein, nähtävästi. Nyt saan maksaa siitä kovimman kautta. Tältä se siis tuntuu.

 

Anachrony

Anachronyn arvostelu ei ollut jämäartikkeli. Anachrony toimitti. Toisin kuin juttu perjantai kolmannestatoista.

Linjassa, mutta kenen

No, kaipa se oli ansaittua. Olihan se röhnää verrattuna blogin muuhun intellektuelliin sisältömassaan, joskin ihan linjan mukainen ja jotakuinkin ajankohtainenkin — olihan eilen 13. päivä ja vieläpä perjantai. Eikä tuokaan juttuni itseasiassa eronnut paljoakaan tämän päivän lehti- ja blogitarjonnasta. Jengillä vain tuntuu olevan niin poskettoman korkeat odotukset Lautapelihelvetin suhteen.

Ainoana poikkeuksena valtavirtaan minä sentäs kerroin heti linkin saatteessa kuinka kuppaisesta jutusta on kyse. Ja silti seurasi molemmille lukijoille pettymys. Höh.

Mutta näin. Yritetään vielä piristyä ja nousta tästäkin musertavasta alhosta. Olen kokenut tämän aiemminkin, ja se oli tosi kova paikka. Niin kova, että käytin samaa kuvituskuvaa äijästä kuivaamassa väärää silmäänsä tässäkin artikkelissa.

 

0 0 votes
Artikkelin laatu
Tilaa
Haluan ilmoitukset
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x