Blogiyhteistyö yrityksille - Lautapelihelvetti
Blogiyhteistyö tarjoaa mahdollisuuden saada kiinnostavia lautapelejä näkyville yhdessä Suomen suosituimmista lautapeliblogeista.

Blogiyhteistyö yrityksille

Blogiyhteistyö nostaa erityiset pelit esille

Lautapelikulttuuri on Suomessa yhä melko vähäisesti esillä. Näihin päiviin saakka on ollut vain pari blogia ja niissäkin pyörivät ne samat perhepelit. Haluankin nyt tarjota erilaisen väylän pelialan toimijoille tuoda esille sitä peliseinän perällä nököttävää, seittien peittämää niche-peliään. Blogiyhteistyö kanssani mahdollistaa sille luontevan tavan olla esillä.

Lautapelihelvetti on blogi joka erottuu massasta, ihan jo nimensäkin puolesta. Tässä blogissa käsitellään pääasiassa vain aikuisille suunniteltuja pelejä. Toisinaan mukana on jopa pelejä, joista ei ole kirjoitettu vielä mitään suomeksi — jos maailmallakaan. Voin siis erittäin vahvasti suositella näkyvyyttä blogissani yrityksille.

 

”Markkinointitavat voivat olla hyvin erityyppisiä, mutta tuotteen mainostajalla on aina täysi vastuu toiminnastaan ja käyttämästään markkinointimenetelmästä. Yrityksen velvollisuutena on varmistaa, että mainonnan kaupallinen tarkoitus käy ilmi, eikä piilomainontaa harjoiteta.”
— Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistus

 

Ammattimainen ja luotettava yhteistyökumppani

Vastuu blogimarkkinoinnin toteutuksesta on viimekädessä aina yrityksellä, joka tuotteitaan tarjoaa esiteltäväksi. On siis syytä valita kumppaninsa tarkkaan.

Itsekin yrittäjänä tähtään aina yhteiseen menestykseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakasyrityksen kanssa. Tästä syystä teen kaikkeni, jotta maksettu sisältö vastaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston linjausta blogimarkkinoinnista. Pyrin aina varmistamaan, että lopputulos palvelee meitä kaikkia kolmea. Niin mainostajaa, lukijaa kuin itseänikin. Parhaassa tapauksessa kaikki voittavat.

Markkinointi ja työt laskutetaan aina virallisesti suomalaisen yritykseni kautta, ollen näin vähennyskelpoinen markkinointikulu. Ilmoittaminen täällä on siis kaikin puolin asiallista toimintaa.

 

Trickerion

Lautapelihelvettiin kannattaa tarjota etenkin vähän erikoisempia pelejä arvosteltaviksi.

 

Miten voin saada tuotteitani esille?

Viittaukset arvostelun yhteyteen

Mielestäni palvelee myös lukijaa, mikäli peliarvostelujen yhteydessä on mahdollisuus ostaa kyseinen tuote heti suomalaisesta verkko- tai kivijalkakaupasta pelikiihkon ollessa kuumimmillaan.

Sponsoroidut tuoteviittaukset erotetaan aina selkeästi itse tekstistä. Näin ne erottuvat edukseen, eivätkä hämmennä lukijaa. Kyseessä ei siis ole halpa klikkien kalastelu vaan kaikkia osapuolia palveleva yhteistyö: yritykselle linkitys, näkyvyyttä ja kiinnostuneita kävijöitä, minulle parempaa lukijoiden palvelemista. Lukijat taas hyötyvät tästä suoraan aiheeseen liittyvien ilmoitusten kautta, vilkkuvien kasinomainosten sijasta.

Viittauksia voidaan myös kustomoida tarvittaessa.

Ota yhteyttä ja katsotaan mitkä peleistä löytyvät valikoimistanne.

 

Arvosteluversiot

Mikäli koet, että pelinne sopisi tänne esittelyyn, olen kiinnostunut. Neuvottelen mielelläni tuote-esittelyyn liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin tapauskohtaisesti.

Kuten blogista huomannee, kirjoittelen välillä aika lennokkaastikin peleistä ja niihin liittyvistä ilmiöistä. Lautapeliä koskeva promoteksti tuleekin noudattelemaan Lautapelihelvetille ominaista linjaa, kuitenkin myötävaikutteisesti (ellei nyt sitten ihan susipaska satu olemaan). Teksti saattaa sisältää myös voimakkaita ilmaisuja, mikäli se pelin tyyliin sopii (toki jos tilaaja on erityisesti sitä vastaan, pyrin pidättäytymään).

Sponsoroituihin julkaisuihin tulee aina näkyviin maininta, että kyseessä on yhteistyö.

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä, ota yhteyttä!

 

Mainosbannerit

Sivustolla on valmiit paikat mainosbannereille. Bannerit vaihtuvat satunnaisessa järjestyksessä jokaisella sivulatauksella. Näkyvyys-ajanjaksot ja muut yksityiskohdat sovimme tapauskohtaisesti.

Voimme myös sopia poikkeavista mainospaikoista. Kaikki on kustomoitavissa.

Sivun oikean palstan banneri (mobiilissa alhaalla) voi olla esimerkiksi pystysuunnassa suurempi, mikäli tarvetta on. Tokihan se on sitten tikkuaski-banneria arvokkaampi, mutta saa myös huomattavasti enemmän pinta-alaa ja näkyvyyttä sivustolla.

 

Ilmoituksenne tähän? Mainosta yhdessä suosituimmista lautapeliblogeista! Kysy lisää.

Mainospaikat on merkitty selkeästi, ja sellaisen vuokraaminen omaan käyttöön onnistuu helposti. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Täyden palvelun markkinointipaketit

Olen graafinen suunnittelija ja yrittäjä, joten suunnittelen ja toteutan teille erittäin mielelläni sivulla esitettävän mainosbannerin. Tämä varmistaa, että mainos myös asettuu mahdollisimman luontevasti muun sisällön joukkoon. Geneerisiä suolihuuhtelumainoksia en tänne halua lukijoiden ikeniä kiristelemään. Myös pidempiaikaiset kampanjat onnistuvat.

 

Bloggareille ja muille aiheesta kirjoittaville

Vaihtelen mielelläni kuulumisia myös muiden alan kirjoittajien kanssa. Mikäli löydämme luontevia hetkiä viitata toistemme teksteihin, pidän sitä varsin tervetulleena. Voimme harkita myös vieraskynä-kirjoituksia jos pelit ja tyylit natsaavat.

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä, lähetä postia!