Blogin linja uudistuu perheystävällisemmäksi, nimeksi Lautapelihemmetti - Lautapelihelvetti

Blogin linja uudistuu perheystävällisemmäksi, nimeksi Lautapelihemmetti

Blogin uusi, kevyempi linjaus vaihtaa nimen ja uudistaa myös logon. Uusi nimi tulee olemaan Lautapelihemmetti.

Blogin uusi, kevyempi linjaus vaihtaa nimen ja uudistaa myös logon. Uusi nimi tulee olemaan Lautapelihemmetti.

Lautapelihelvetti uudistuu vastaamaan tämän päivän markkinoita

Hei ystävät. Koska edellisestä jutusta on päässyt kuin varkain kulumaan jo tolkuttomasti aikaa, olen päättänyt tehdä ratkaisevia muutoksia blogin linjaukseen.

Aiemmasta artikkelistakin huomaa taas, ettei sitäkään saatu valmiiksi ”muiden kiireiden vuoksi”. Näin. Enää ei siis voida kuluttaa päivätolkulla aikaa syvällisiin juttuihin, koska niitä ei ehditä kirjoittamaan valppaalle yleisölle riittävällä tahdilla — nykyään pitää saada valmista vartissa.

Perhepelit myyvät, ei teinipoikain törky

Vaikka se alkuun tuntuikin vieraalta, olen vähitellen sopeutunut ajatukseen että joudun taipumaan markkinavoimien edessä. Olen nimittäin todennut, etteivät tällaiset törkyjutut myy.

Nyt on siis tullut viimein aika aikuistua ja lopettaa räävittömät väkivaltafantasioinnit. Eihän sellaisia kukaan sosiaalisessa mediassa jaa! Se jakaminen on erityisen tärkeää nykyisin, joten vastaisuudessa pyritään keskittymään vain lautapeliaiheisiin jotka ihmisiä todella kiinnostavat. Ja vielä kun ottaa huomioon, että lautapelejä edelleen eniten kuluttavat pääasiassa perheen pienimmät vanhempiensa kanssa, on myös pelimieltymysten vaihduttava huomattavasti kepeämpiin. Tämä tapahtuu vaiheittain, kun saan myytyä mauttomimpia nimikkeitä pois hyllystä. Tilalle hankitaan tämän hetken kovimpia (mutta ei liian kovia!) uutuuksia.

K18-juttuja blogissa ei tulla enää näkemään, sillä niiden markkinat ovat vain yksinkertaisesti aivan liian pienet menestystä hakevalle bloggarille. Hauskaa pidettiin aikansa, mutta nyt niiden on tullut aika väistyä.

Lautapelihemmetti määrittää sisällölle uudet, pirteämmät linjaukset

Jotta pystyn palvelemaan laajemmin Suomen lautapelaajayhteisöä, olen päättänyt vaihtaa blogin nimen. Uusi nimi tulee olemaan Lautapelihemmetti. Uusi nimi on aika hauskasti ”vähän sellainen tuhma, mutta kehtaa esitellä jo kummitädillekin”. Nimenvaihdoksella taataan, että entistä harvempi pahastuu blogiin eksyessään. Vanhat, vielä muutaman päivän käytössä olevat nimi, verkkotunnus ja logo saattavat aiheuttaa puistatusta satunnaisissa lukijoissa. Mutta ei hätää, ne vaihdetaan mahdollisimman pian!

Näiden näkyvien muutosten lisäksi tullaan siivoamaan kaikki vanhat jutut törkyilmaisuista tai muuten epäilyttävästä sisällöstä, joka saattaa herättää pahennusta. Ja sitähän me emme uudessa blogissa halua!

 

My Little Scythe on yksi ihanista uutuuksista, joka tullaan arvostelemaan uudistuneessa Lautapelihemmetti-blogissa. (Kuva: Amazon)

My Little Scythe on yksi ihanista uutuuksista, joka tullaan arvostelemaan uudistuneessa Lautapelihemmetti-blogissa. (Kuva: Amazon)

 

Jatkossa keskitytään kiinnostaviin uutuuksiin joista muutkin puhuvat

Marginaalipelien sijasta aion ottaa käsittelyyn pääasiassa koko perheen ajankohtaisimpia uutuuksia joista pöhistään.

Ensimmäisenä testaukseen otetaan My Little Scythe, jossa meno saattaa äityä välillä pikkuisen jännittäväksikin. Myöhemmin huhtikuun aikana tutustun aika hurjaan Feast for Odiniin, josta ei pulmia tahi vauhtia puutu! Olen saanut jo nyt palautetta, että tätä on toivottu. Kuten koko linjausmuutosta. Odotan näiden laskelmoitujen uudistusten tuovan blogille uusia lukijoita jo kuluvan kuukauden aikana.

Muutoinkin olen todennut, etteivät ihmiset jaksa odottaa liian pitkien kirjoitustaukojen yli, joten keskityn jatkossa enemmän lyhyisiin tietoiskuihin ja ”pikamulgaisuihin”. Näin saan ruokittua janoisia suita jatkuvalla tahdilla. Tällainen uudistettu linjaus takaa myös pelifirmojen ja -kauppojen yhteistyöhalukkuutta, koska näin hekin saavat paremmin myytyä hauskaa koko perheelle. Pian alkaakin drakmaa ja pesetaa satamaan ovesta ja akkunasta, eikä enää tiedä minkä luukun jättää auki ja minkä kiinni.

Pelejä kaikille

Aiempien, älyttömän hintaisten megapelien sijasta olen aikeissa kiinnittää entistä enemmän huomiota helposti saataviin lautapeleihin. Eli peleihin, joita löydät lähimmästä marketista järkevään hintaan. Mukaan valitaan myös kivoja ”hupipelejä”, joiden kanssa voi viihtyä vaikkapa mökkireissulla. Olitpa sitten ystävien tai perheen kanssa nauttimassa kesäviikonlopusta. Jokaiselle jotakin, siis. Siinäpä uusi motto Lautapelihemmetille.

Videoblogi juttujen tueksi

Alaa seuranneena olen myös todennut, että nyt sitä kuuminta hottia on kaikki YouTubesta löytyvät miten pelataan -videot ja ”unboxingit”. Mainostajia ja uusia lukijoita houkutellakseni ryhdynkin arvostelemaan pelejä myös videoillani. Näistä lisää tuonnempana. Mutta ei kannata huolestua, videotkin tulevat olemaan perheen pienimpiä huomioiden hyvin maltillisia ja erittäin viihdyttäviä. Olen ottanut mallia ulkomaisilta tekijöiltä. Aion keskittyä hauskoihin letkautuksiin ja iloisen pirteään olemukseen.

Kiitos kaikille lukijoille jotka ovat jaksaneet aiempia mauttomuuksia näinkin pitkään. Tästä se lähtee, jatkossa tulemme yhdessä kokemaan uusia hurjia seikkailuja (mutta ei liian hurjia!) helppojen ja hauskojen lautapelien parissa!

 


EDIT 01/2023: Ja hyvää aprillipäivää just sulle, frendi!

 

0 0 tykkäystä
Artikkelin tasokkuus
Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit