Lautapelihelvetti heräilee harvakseltaan - Lautapelihelvetti

Lautapelihelvetti heräilee harvakseltaan

Huomasitko kuinka hauskasti keksin virkeän läpän tervehdykseenkin! Hau-di. Gedit? Hahaha! Kyllä huomaa, että herätty on! (Kuva: Lucrezia Carnelos)

Huomasitko kuinka hauskasti keksin virkeän läpän tervehdykseenkin! Hau-di. Gedit? Hahaha! Kyllä huomaa, että herätty on! (Kuva: Lucrezia Carnelos)

Pelifiilikset

Helou, ystävät. Hyvä siivu tässä ehtikin jo vierähtämään viimeisistä, mutta elossa yhä. Väliin on mahtunut monenmoista muuttujaa, eikä vähiten vallitseva koronahelvetti, joka pelon ilmapiirillään poisti ne vähäisetkin lautapeli-iltamat seurapiireiltä. Ja oikeastaan koko vuosi 2020 oli tasapuolisen globaalisti perseestä. Oma peli-into onkin ollut kiven alla jo pitkään erinäisistä syistä, ja innokkaammin on tullut levyjä kuunneltua kuin arpaa heitettyä.

 

Innostus palata kirjoituskoneen äärelle

Totta puhuen en ole ollut lainkaan varma alkaako tämä peliharrastus kiinnostelemaan vielä siinä määrin, että kannattaa enää blogilla juuri ämmille kylänraitilla reteillä. Vähän jopa jännitti, syntyykö tässä vielä mitään kiinnostavaa kirjoitusta, mutta katsotaan.

Vaikka tämä taas alkuun tuntuukin hivenen kömpelöltä, tärkeintä lienee, että viimeaikoina on taas vähitellen palannut into kirjoittaa jotakin peliaiheista rennoin rantein. Siinä sivussa olen myös korjannut sivustolta viheliäisen bugin ja viilaillut hiukan tekstin luettavuutta paremmaksi.

…heräsi vanhojen ukkojen sotapelin avulla

Syy miksi palaan hetkeksi kirjoittamisen pariin on lapsenomainen innostukseni kertoa teille uusimmasta hullutuksestani Advanced Squad Leaderista, jonka olen nyt viimein päättänyt opiskella. Hah! Siinäpä taas yksi pelikokonaisuus joka vie järjen kiskoessaan mukanaan syvyyksiinsä. Pelikokonaisuudessa on tuhansia pienen pieniä nyansseja joita tuskin muistaa kukaan. Oppiminen tulee olemaan siis vähintäänkin mielenkiintoinen prosessi.

Olenkin tässä vaivihkaa leikitellyt ajatuksella, että kirjoittelisin verkkaiseen tahtiini parikin artikkelia tämän pelimonsterin pariin sukeltamisesta. Kirjoittaminen tulee tapahtumaan täysin noobien näkökulmasta ja sisältää haparoivaa ihmettelyä, eikä näin ollen luultavasti tarjoa konkareille juurikaan uutta. Keskityn perusasioihin, kuten mistä aloittaa, miltä se tuntuu ja… miksi.

Edetään maltilla

Sen verran olen kyllä jo oppinut bloggailustani arjen tohinoissa, etten aio nyt lupailla liikoja juttujen ilmestymisen suhteen. Katsotaan miten käy. Älä siis pidättele hengitystäsi, ystävä hyvä, mutta ilahdu aina jos jotain uutta ilmestyy. Täältä löytyy ensimmäinen osa.

Lautapelihelvetti on jälleen aktivoitunut. No, ainakin hetkeksi. (EDIT 01/2023: Kuinka oikeassa olinkaan! Hah.)

 

0 0 tykkäystä
Artikkelin tasokkuus
Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit