RIP Lautapelihelvetti - Lautapelihelvetti

RIP Lautapelihelvetti

Blogi erehtyi itse vierailemaan makaaberissa majatalossa ja kuinkas muuten, kuuteen jalkaan päädyttiin. RIP. (Kuva: Julia Kadel)

Blogi erehtyi itse vierailemaan makaaberissa majatalossa ja kuinkas muuten, kuuteen jalkaan päädyttiin. RIP. (Kuva: Julia Kadel)

Lautapelihelvetti jää määräämättömän mittaiselle tauolle 2019–

Edes blogin perheystävällisempi linjaus ei ole auttanut pysymään kiinni ”ajan hermolla” ja vastaamaan haasteisiin bloggausbisneksen alati raaistuvalla toimintakentällä, joten Lautapelihelvetti on väistämättä ajautunut vain täytteeksi internetsien joutomaille. On siis aika siirtyä tauolle ja hengähtää hetkinen.

Kuten jokainen lukija lienee huomannut, tämä vuosi on ollut erittäin kuiva juttujen suhteen. Tämä yletön kuivuus ei johdu hiekasta bikineissä, vaan työelämän muista kiireistä ja verrattain isoista elämänmuutoksista. Sen sorttisista, että niiden myötä tällaiset hupihommat ja pienemmät sivuprojektit joutuvat väistymään toviksi.

 

Kuvan mustekynä ei liity tapaukseen. Blogin sisällöt kirjoitetaan tietokoneella. (Kuva: Álvaro Serrano)

Kuvan mustekynä ei liity tapaukseen. Blogin sisällöt kirjoitetaan tietokoneella. (Kuva: Álvaro Serrano)

Enteet ovat olleet ilmassa

Niin hauskaa kun tämän blogin kirjoittelu onkin ollut, uskoakseni on parempi laittaa hommat virallisesti säkkiin joksikin aikaa ja palata mahdollisesti sitten joskus seuraavalla vuosikymmenellä asian äärelle, jos vielä napostelee. Samalla olen aikeissa myydä huomattavan osan pelikokoelmastani. Saaduilla megatuotoilla hankitaan hyllymetreittäin levyjä ja halvinta kaliaa riehakkaita syysiltoja ilostuttamaan.

Tämä uutinen onkin varmaan ollut useimpien lukijoiden ounastelun alla jo pidemmän tovin, mitä tulee kesken jääneisiin juttusarjoihin ja laiskaan päivitystahtiin. Mutta minkäs teet, joskus meillä täällä tehtaalla käy myös näin. ”Ei jaksa, ei pysty enempää”, kuten tokaisi eräskin yletöntä rakkautta uhkuva kaimani takavuosilta.

 

Säästöliekillä jatketaan

Älä silti huoli ystävä hyvä, jatkan blogin olemassaoloa pulittamalla ylläpidosta ja vanhat jutut pysyvät luettavissa. Näin pyrin pitämään tämän projektin hengissä tauosta huolimatta, sillä itsehän olen aivan totaalisen haltioissani luomastani konseptista, joka mielestäni maustaa mukavasti Suomen lautapeligenreä. En toki oleta kenenkään muun olevan samaa mieltä — itseäni hauskuuttaaksenihan minä näitä olen kirjoitellut. Ne asiantuntevammat jutut ja arvostelut löytyvät jatkossakin niistä muista lautapelaamista käsittelevistä blogeista.

Ei silti ole lainkaan mahdoton ajatus, että tänne joskus vielä tupsahtaisi tauonkin aikana joku postaus inspiraation iskiessä, mutta hengitystään ei kannata pidätellä. Voi käydä kehnot.

 

”Mutta, miten minä tiedän jos tämä tuleekin joku päivä takaisin bisnekseen?”

Mikäli jatko kiinnostaa, voit seurata Lautapelihelvetin ”uutisointia” blogin Facebook-sivulla. Kyllä siellä sitten kerrotaan trumpettien ja fanfaarien säestyksellä mikäli hommat joskus taas aktivoituvat.

Voit myös kommentoida tuohon alle jos tuntuu, että haluat sanoa jotakin kaunista kuluneista vuosista. Mikäli jotain tyhmää mielit sanoa, kerro se mieluummin yhteydenottolomakkeen kautta. Myös mahdolliset yhteistyökuviot yritysten kanssa kiinnostavat edelleen.

 

Terve, ja kiitos kaloista.

0 0 tykkäystä
Artikkelin tasokkuus
Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit