RIP Lautapelihelvetti - Lautapelihelvetti

RIP Lautapelihelvetti

RIP Lautapelihelvetti

Blogi erehtyi itse vierailemaan makaaberissa majatalossa ja kuinkas muuten, kuuteen jalkaan päädyttiin. RIP.

Lautapelihelvetti jää määräämättömän mittaiselle tauolle

Edes blogin perheystävällisempi linjaus ei ole auttanut pysymään kiinni ”ajan hermolla” ja vastaamaan haasteisiin bloggausbisneksen alati raaistuvalla toimintakentällä, joten Lautapelihelvetti on väistämättä ajautunut vain täytteeksi internetsien joutomaille. On siis aika siirtyä tauolle ja hengähtää hetkinen.

Kuten jokainen lukija lienee huomannut, tämä vuosi on ollut erittäin kuiva juttujen suhteen. Tämä yletön kuivuus ei johdu hiekasta bikineissä, vaan työelämän muista kiireistä ja verrattain isoista elämänmuutoksista. Sen sorttisista, että niiden myötä tällaiset hupihommat ja pienemmät sivuprojektit joutuvat väistymään toviksi.

Niin hauskaa kun tämän blogin kirjoittelu onkin ollut, uskoakseni on parempi laittaa hommat virallisesti säkkiin joksikin aikaa ja palata mahdollisesti sitten joskus seuraavalla vuosikymmenellä asian äärelle, jos vielä napostelee. Samalla olen aikeissa myydä huomattavan osan pelikokoelmastani. Saaduilla megatuotoilla hankitaan hyllymetreittäin levyjä ja halvinta kaliaa riehakkaita syysiltoja ilostuttamaan.

”He had it coming.”

Tämä uutinen onkin varmaan ollut useimpien lukijoiden ounastelun alla jo pidemmän tovin, mitä tulee kesken jääneisiin juttusarjoihin ja laiskaan päivitystahtiin. Mutta minkäs teet, joskus meillä täällä tehtaalla käy myös näin. ”Ei jaksa, ei pysty enempää”, kuten tokaisi eräskin yletöntä rakkautta uhkuva kaimani takavuosilta.

 

Säästöliekillä jatketaan

Älä silti huoli ystävä hyvä, jatkan blogin olemassaoloa pulittamalla ylläpidosta ja vanhat jutut pysyvät luettavissa. Näin pyrin pitämään tämän projektin hengissä tauosta huolimatta, sillä itsehän olen aivan totaalisen haltioissani luomastani konseptista, joka mielestäni maustaa mukavasti Suomen lautapeligenreä. En toki oleta kenenkään muun olevan samaa mieltä — itseäni hauskuuttaaksenihan minä näitä olen kirjoitellut. Ne asiantuntevammat jutut ja arvostelut löytyvät jatkossakin niistä muista lautapelaamista käsittelevistä blogeista.

Ei silti ole lainkaan mahdoton ajatus, että tänne joskus vielä tupsahtaisi tauonkin aikana joku postaus inspiraation iskiessä, mutta hengitystään ei kannata pidätellä. Voi käydä kehnot.

 

”Mutta, miten minä tiedän jos tämä tuleekin joku päivä takaisin businekseen?”

Mikäli jatko kiinnostaa, voit seurata Lautapelihelvetin ”uutisointia” blogin Facebook-sivulla. Kyllä siellä sitten kerrotaan trumpettien ja fanfaarien säestyksellä mikäli hommat joskus taas aktivoituvat.

Voit myös kommentoida tuohon alle jos tuntuu, että haluat sanoa jotakin kaunista kuluneista vuosista. Mikäli jotain tyhmää mielit sanoa, kerro se mieluummin yhteydenottolomakkeen kautta. Myös mahdolliset yhteistyökuviot yritysten kanssa kiinnostavat edelleen.

 

Terve, ja kiitos kaloista.

0 0 votes
Artikkelin laatu
Tilaa
Haluan ilmoitukset
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas

Kevyet mullat, hyvä blogi oli. Toivottavasti nousee vielä haudastaan mutta jos ei niin kiitokset silti kaikesta.

Itse aikanaan oman peliblogini kuopanneena totesin että joskus on pakko päästää irti.

Kaitsu

Sääli, LPH oli tyylikäs ja erilainen blogi. Tsemppiä muihin haasteisiin.

Juho
Juho
Reply to  Olli

Jos olet kiinnostunut myymään pelikokoelmasi niin laita viestiä. Ja pidin todella paljon blogistasi. Jos pystyt hankkimaan itsellesi seuraajan kuten Batman teki Robinin suhteen niin hyvä olisi.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x