Perjantai 13. ei ole pelipäivä - Lautapelihelvetti

Perjantai 13. ei ole pelipäivä

Perjantai 13.

Perjantai 13. ei ole pelipäivä.

”You’re going DOWN.”

Voi pehva. Kolmastoista ja perjantai. Mahtaako tänään uskaltaa jyystää Kingdom Death: Monsteria laisinkaan?

Sillä tätä vain pohdiskelen, kun kyseinen lautapeli tuppaa olemaan yhtä loputonta kolmattatoistaperjantaita, viikonpäivistä viis. En siis taida uskaltaa tänään jatkaa peliä. Voi käydä kehnot (siis… tavallista suuremmalla todennäköisyydellä).

Ulostaudu

Tämänpäiväinen pelipaussi lienee ihan ymmärrettävää. Ehkäpä sinunkin tulisi keksiä jotakin fiksumpaa tekemistä kuin käydä lautapeliblogeja koluamassa? Aurinko tuuttaa kuumaa 60 wattisen vimmalla ja nelostakin löytää kaupoista. Mutta varovainen pitää olla, koska: perjantai 13.

 

Perjantai 13. ja lautapelaaminen

Oletko sinä niitä, joilla noppatulos mukailee aina tarvetta? Siis niitä ärsyttäviä mulkeroita, jotka harvemmin epäonnistuvat heitoissaan?

Hyvä. Tänään on sinun päiväsi pelailla lautapelejä.

Kaikki tietävät kyseisen ihmisryhmän ja heidän onnenkantamoisensa. Nyt onkin aika houkutella heidät viekkaudella mokailemaan. Järjestä siis peli-iltamat ja varaa itsellesi ne sifonkiliinassa säilytetyt painotetut nopat. Kehittele jokin ympäripyöreä selitys erilaiselle noppasetille ja tarjoile heille pari tuhtia pienpanimo-olutta. Kyllä se ärsyttävä tivaaminen siitä pian asettuu ja voittosi tulee olemaan varma — edes tämän yhden kerran!

 

(Epä)onnekasta perjantaita!

Mikäli et saa niiden neliapila-apinoiden onnea käännettyä päivämäärän, olutkimaran saati painotettujen noppienkaan avulla, on aika tarttua astaloon. Sillä kun kopauttaa kevyesti kasvoihin kesken pelituokion, alkaa pelitkin asettua. Eiköhän se pelin (uusi) voittaja siinä vähitellen selkiydy jahka heräilevät uusia asetelmia katsastastamaan.

”This game is rigged, man.”
PrestonBodieBroadus

Mukavaa viikonloppua. Pidättäydy koheltamasta.

 

EDIT 14.04.2018: Taisin tehdä helvetin pahan virheen tämän jutun julkaistessani. Pahoittelut kaikille asianosaisille.

0 0 votes
Artikkelin laatu
Tilaa
Haluan ilmoitukset
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x